Så hanterar du notiser/aviseringar på Facebook

Du som är med och administrerar en sida på Facebook kan välja om och hur du vill få notiser om händelser på sidan.

Inställningarna är personliga och påverkar inte notiserna hos de övriga som är med och administrerar sidan, dvs. alla kan välja den inställning som passar en själv bäst. De påverkar inte heller dina privata notiser på Facebook, utan bara notiserna från den specifika sidan där du gör inställningen.

Så här gör du

  1. Gå in på sidan som du vill ändra notiserna för och klicka på ”Inställningar” längst upp till höger.

2. Klicka på ”Aviseringar” i den vänstra spalten. Du får då upp de olika alternativen för aviseringar i den högra spalten. Klicka i de inställningar du önskar.

3. Vill du ändra dina notiser på mer detaljerad nivå? Under rubriken ”På Facebook”, välj då det översta alternativet: ”Få en avisering varje gång något händer på din sida eller när en viktig siduppdatering finns tillgänglig”. Då öppnar sig en ny meny, som syns på bilden här nedan, där du kan välja vilka typer av aviseringar (t.ex. ny gilla-markering, ny följare etc.) som ska vara igång och vilka som ska stängas av.

OBS! Om du har aktiverat aviseringar men inte ser dem på din mobil, kan du behöva tillåta notiser från Facebook i mobilens inställningar.

Lämna ett svar