Planeringskalender för huvudkonton

Malmö stads huvudkonto på Facebook ska ses som startsidan på malmo.se. Dvs. där ska information och nyheter som är intressant för en stor del av Malmöborna lyftas. På Facebook fungerar t.ex. inlägg som berör i vardagen väldigt bra – små guldkorn om vad som händer runt om i staden.

Många av Malmö stads kommunikatörer har behörighet till Malmö stads huvudkonton i sociala medier. Har du något du vill få publicerat på huvudkontona, kontakta din kommunikationsavdelning.

Planering och rutiner

Vill du göra ett inlägg på Malmö stad huvudkonton i sociala medier måste du ha behörighet för att publicera i kanalerna. För att få det krävs att du går en utbildning som du hittar via Komin.

Planeringen av Malmö stads kommunikation i våra huvudkonton i sociala medier sker en gång i veckan på Malmö stads redaktionsråd och löpande i Teams-kanalen sociala medier som ligger i kanalen Malmö stads redaktionsråd.  Allt innehåll ska stämmas av med och godkännas av ansvarig huvudredaktör på stadskontoret före publicering, deadline är två dagar före publicering. Inlägg bokas i den gemensamma plannern Malmö stads planeringskalender som ligger i kanalen Malmö stads redaktionsråd. Mer om rutiner och en guide för hur du gör finns på Komin.

Lämna ett svar